پیام مازند - فرماندار شهرستان قائمشهر ازمهر و موم ۲ واحد خبازی بربری یارانهای به دلیل عرضه خارج از شبکه آرد یارانهای، کم فروشی و گران فروشی در این شهرستان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، فرماندار شهرستان قائمشهر ازمهر و موم ۲ واحد خبازی بربری یارانهای به دلیل عرضه خارج از شبکه آرد یارانهای، کم فروشی و گران فروشی در این شهرستان خبرداد.
ابوذر قربانی گفت: این اقدام در شرایط حساس کنونی کشور و در راستای تشدید نظارتها بر بازار ودر برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی، حسب دستور استاندار مازندران انجام شده است.
وی افزود: تخلفات صنفی مذکور در جریان گشت مشترک نمایندگان فرمانداری، مسئول بازرسی صمت، نماینده تعزیرات حکومتی و بازرس اتحادیه صنف خبازان شهرستان قائم شهر، شناسایی و کشف شد.
فرماندار قائمشهر با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان یادآورشد: پرونده تخلف این واحدهای خبازی جهت بررسی و اعمال قانون به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
قربانی همچنین با تأکید بر تداوم نظارتها و بازرسیهای میدانی اظهار داشت: روند بازدیدها و پایش بازار به ویژه در حوزه آرد و نان با شدت و جدیت بیشتری ادامه خواهد داشت و با هرگونه اخلال در نظام اقتصادی، کم فروشی، گرانفروشی، احتکار و تنظیم بازار برخورد قاطع و قانونی صورت میگیرد.
فرماندار قائمشهر با تأکید بر نقش مهم مردم در نظارتها خاطرنشان کرد: شهروندان عزیز قائمشهری میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی از جمله گرانفروشی، کمفروشی، عدم درج قیمت، احتکار، عرضه خارج از شبکه آرد، عدم رعایت ضوابط صنفی و بهداشتی وعدم ارائه فاکتور و سایر موارد مشابه مراتب را از طریق سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.