سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۵
اقتصادی

هشدار درباره پیش‌خرید خودروهای منطقه آزاد مازندران

هشدار درباره پیش‌خرید خودروهای منطقه آزاد مازندران
پیام مازند - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران از مردم خواست برای مقابله با سودجویی و تخلف‌های احتمالی، از پیش‌خرید خودروهای مرتبط با پلاک منطقه آزاد خودداری کنند.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران از مردم خواست برای مقابله با سودجویی و تخلف‌های احتمالی، از پیش‌خرید خودروهای مرتبط با پلاک منطقه آزاد خودداری کنند.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، مراسم پلاک‌گذاری خودروهای زیر ۵ سال کارکرد و گذرموقت منطقه آزاد مازندران امروز سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ با حضور رئیس پلیس راهور کشور، معاون استاندار مازندران، فرمانده انتظامی استان و جمعی از فعالان شرکت‌های واردکننده خودروهای خارجی در ساری برگزار شد.
امین افقی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران با هشدار درباره پیش‌خرید خودروهای مرتبط با پلاک منطقه آزاد گفت: مردم به هیچ عنوان تا زمانی که خودرو رؤیت نشده یا حداقل شاسی و اسناد مربوط به آن در فنس گمرکی موجود نباشد، اقدام به پیش‌خرید خودرو نکنند.
وی افزود: قیمت‌هایی که در فضای مجازی برای خودروهای وارداتی اعلام می‌شود، لزوماً قیمت نهایی خودرو نیست و هزینه‌هایی مانند حمل‌ونقل، عوارض، پلاک‌گذاری، بیمه و سایر هزینه‌ها می‌تواند رقم نهایی خودرو را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران گفت: فرآیند واردات و پلاک‌گذاری خودروهای صفر کیلومتر و زیر ۵ سال منطقه آزاد مازندران در کمتر از یک سال عملیاتی شده و در این مدت فعالان اقتصادی در واردات خودروهای خارجی منطقه آزاد مازندران همکاری و صبوری خاصی داشته‌اند.
افقی افزود: ۱۰۰ شرکت واردکننده خودروهای خارجی منطقه آزاد مازندران دارای مجوز هستند و تاکنون هزار و ۱۰۰ خودروی خارجی در استان پلاک‌گذاری شده است.
وی گفت: محدودیتی در واردات خودروها وجود ندارد و اکنون واردات خودروهای امداد و نجات منطقه آزاد مازندران در حال پیگیری و انجام است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران افزود: تعرفه واردات خودروهای خارجی اکنون به کمتر از ۸ درصد رسیده است و رضایتمندی مردم استان محور فعالیت مسئولان دولتی و بخش‌های خصوصی در این حوزه است.


نظرات شما