پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۵
سیاسی

هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان در مازندران کلید خورد

هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان در مازندران کلید خورد
پیام مازند - هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان با حضور ۲۱ تیم قرآنی مساجد مازندران در قائم‌شهر آغاز شد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان با حضور ۲۱ تیم قرآنی مساجد مازندران در قائم‌شهر آغاز شد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان در مازندران با حضور ۲۱ تیم قرآنی مساجد استان در مرحله مقدماتی استانی و به میزبانی قائم‌شهر کلید خورد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تأکید بر جایگاه محوری مساجد در فعالیت‌های قرآنی گفت: مسجد همواره کانون اصلی رویش‌های فرهنگی بوده و فعالیت‌های قرآنی مسجدمحور نقش مهمی در تربیت نسل مؤمن و شکوفایی استعداد‌های قرآنی دارد.
محمد محمدی افزود: این دوره از مسابقات با هم‌افزایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، مرکز رسیدگی به امور مساجد استان و با میزبانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قائم‌شهر برگزار می‌شود.
وی گفت: شرکت در هجدهمین دوره مسابقات مدهامتان تنها در قالب تیم‌های رسمی کانون‌های مساجد امکان‌پذیر است و متقاضیان باید ضمن عضویت رسمی در کانون، اطلاعات خود را در سامانه بچه‌های مسجد ثبت کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: این رقابت‌ها در دو رده سنی زیر ۱۸ سال و ۱۸ تا ۳۵ سال و در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت تقلیدی، ترتیل، دعاخوانی، قصه‌گویی، نقاشی آیات و ترجمه‌خوانی برگزار می‌شود.
محمدی ادامه داد: رشته‌های اذان و مکبری نیز ویژه برادران است و در بخش حفظ، رقابت‌ها در دو سطح حفظ عمومی شامل یک، سه و پنج جزء و حفظ تخصصی شامل ۱۰، ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به آمادگی ۲۱ تیم قرآنی مساجد استان برای حضور در مرحله مقدماتی استانی گفت: برگزاری این مسابقات در مجتمع فرهنگی حر قائم‌شهر می‌تواند زمینه‌ای برای شکوفایی استعداد‌های قرآنی و تقویت جریان قرآنی مسجدمحور در مازندران باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین از دیدار و گفت‌وگوی دست‌اندرکاران این دوره از مسابقات با آیت‌الله علی معلمی، امام جمعه شهرستان قائم‌شهر و نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، در روز شنبه هفته آینده خبر داد.
محمدی افزود: رهنمود‌های علما و بزرگان استان می‌تواند چراغ راه خادمان قرآن در مسیر اعتلای فرهنگ مسجدمحور باشد.


نظرات شما