دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵
اقتصادی

حمایت ۵ هزار میلیاردی از دهیاری‌های مازندران

حمایت ۵ هزار میلیاردی از دهیاری‌های مازندران
پیام مازند - بیش از ۵ هزار میلیارد تومان با هدف اجرایطرح‌های عمرانی و خدماتی، دو سال گذشته به دهیاری‌های مازندران اختصاص داده شد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - بیش از ۵ هزار میلیارد تومان با هدف اجرایطرح‌های عمرانی و خدماتی، دو سال گذشته به دهیاری‌های مازندران اختصاص داده شد.

پیام مازند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران ، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران از اختصاص بیش از ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار به دهیاری‌های استان دو سال گذشته خبر داد و گفت: تأمین ماشین‌آلات، تقویت توان اجرایی دهیاری‌ها و توسعه خدمات عمرانی و زیست‌محیطی از محور‌های حمایت از مدیریت روستایی است. ‎
عبدالرضا دادبود با اشاره به عملکرد دهیاری‌های مازندران افزود: این استان در حوزه عملکرد دهیاری‌ها در اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی روستایی، رتبه نخست کشور را به دست آورده است. 
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، تأمین تجهیزات موردنیاز مدیریت روستایی را از دیگر برنامه‌های اجرا شده برشمرد و گفت: در این مدت ۱۹۰ دستگاه خودرو و ماشین‌آلات در اختیار دهیاری‌های استان قرار گرفته است.
دادبود ادامه داد: همچنین بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره با نرخ ۸ درصد، در قالب تفاهم‌نامه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با پست بانک، برای خرید ماشین‌آلات به دهیاری‌ها اختصاص یافته است.
وی با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند نیز تاکید کرد: اجرای طرح تفکیک زباله از مبدأ در روستا‌های استان از دیگر محور‌های پیگیری‌شده در راستای ارتقای خدمات محیط‌زیستی و بهبود مدیریت پسماند روستایی است.


نظرات شما