چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵
اقتصادی

سیلاب در دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان؛ کلاس‌ها تعطیل است

سیلاب در دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان؛ کلاس‌ها تعطیل است
پیام مازند - فارس/ در پی بارش باران، سیلاب و روان‌آب در محوطه پردیس آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان واقع در جاده دامغان جاری شد ‌و برگزاری کلاس‌های درس ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - فارس / در پی بارش باران، سیلاب و روان‌آب در محوطه پردیس آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان واقع در جاده دامغان جاری شد ‌و برگزاری کلاس‌های درس دانشجویان را مختل کرد.
کارن یحیائی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تکذیب شایعات منتشرشده در برخی شبکه‌های اجتماعی مبنی بر ترکیدگی لوله آب در پردیس آموزشی و پژوهشی این دانشگاه، علت جاری شدن آب در این مجموعه را بارندگی و روان‌آب‌های ناشی از آن اعلام کرد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اظهار کرد: برخلاف مطالب منتشرشده در برخی شبکه‌های اجتماعی، جاری شدن آب در محوطه پردیس آموزشی و پژوهشی دانشگاه واقع در جاده دامغان، هیچ ارتباطی با ترکیدگی لوله آب نداشته و در پی بارندگی و جاری شدن روان‌آب‌ها و سیلاب رخ داده است.
وی افزود: بلافاصله پس از اعلام وقوع حادثه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به همراه مسئولان مدیریت بحران دانشگاه و جمعی از مسئولان شهری در محل حاضر شدند و از نزدیک وضعیت را بررسی کردند.
یحیائی ادامه داد: با حضور مسئولان و هماهنگی‌های انجام‌شده، اقدامات لازم برای مدیریت شرایط، کنترل آب‌گرفتگی و رفع پیامدهای ناشی از جاری شدن سیلاب در دستور کار قرار گرفت.
کلاس‌های درس ۱۳ آبان تعطیل است
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به مدیریت شرایط و اقدامات انجام‌شده، تصریح کرد: خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه خسارت جانی در پی نداشته و اقدامات لازم برای رفع پیامدهای ناشی از بارندگی و سیلاب انجام شده است و کلاس‌های مجتمع آموزشی در ۱۳ آبان نیز به همین دلیل و برای رفع پیامدهای ناشی از حادثه فوق تعطیل شد.
وی با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی صحیح و پرهیز از انتشار اخبار تأییدنشده، از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه خواست اخبار و اطلاعات مربوط به این حادثه را صرفاً از طریق مراجع رسمی و کانال‌های اطلاع‌رسانی دانشگاه و خبرگزاری‌های معتبر دنبال کنند.


نظرات شما