پیام مازند

آخرين مطالب

پیش بینی بازار سهام امروز 4 آذر 1403 اجتماعي

پیش بینی بازار سهام امروز 4 آذر 1403
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مخاطب24-پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل در کنار رشد تراز شاخص کل هم‌وزن بود. دیروز بازار سهام با ورود قابل توجه سرمایه حقیقی به موقعیت‌های سهامی همراه شد و از سوی دیگر با خروج سرمایه حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت مواجه شد. معاملات سهامی دیروز با محدودیت سه درصدی دامنه نوسان قیمتی به رشد صف‌های خرید سهامی منتهی شد و شاهد فشار بالایی در سمت تقاضای سهم‌های دلاری بودیم.
در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با 73 میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت استخراج کانه‌های فلزی با 52.5 میلیارد تومان و صنعت مواد و محصولات دارویی با 43.3 میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت انبوه‌سازی با 15 میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت سرمایه‌گذاری‌ها با 9.3 میلیارد تومان و صنعت خدمات فنی مهندسی با 5.3 میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.
روند معاملات سهامی 30 روز اخیر بازار سهام روز گذشته شاهد رشد اندک ارزش معاملات خرد تا سطح 8 هزار و 229 میلیارد تومانی بود که به نسبت روز چهارشنبه 3 درصد افزایش یافته است. دیروز، بورس تهران پس از خروج جریان پول روز چهارشنبه، بار دیگر با ورود جریان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی مواجه بود و جریان ورودی سرمایه حقیقی نیز قابل توجه بود که شاهد ورود 372 میلیارد تومان پول حقیقی به سهام بودیم. از طرف دیگر نیز با خروج جریان پول حقیقی 130 میلیارد تومانی در میان صندوق‌های درآمد ثابت مواجه شدیم که در روز چهارشنبه با ورود 879 میلیارد تومانی همراه بود. افزایش مالکیت حقیقی در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا نیز کاهش داشت و از 142 میلیارد تومان روز چهارشنبه به 128 میلیارد تومان رسید.
ارزش صف‌های خرید سهام دیروز افزایش 45 درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش 60 درصد افت کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از 653 میلیارد تومان به سطح 947 میلیارد تومان صعود کرد و ارزش صف‌های فروش از 131 میلیارد تومان تا 53 میلیارد تومان کاهش یافت.
روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از 33 میلیون تومان روز چهارشنبه تا 37.5 میلیون تومان افزایش داشت. دیروز سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و از 32 میلیون تومان به 27.5 میلیون تومان رسید. با این اوصاف شکاف سرانه حقیقی همچنان به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند.
پیش بینی بورس یکشنبه با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز یکشنبه با کف حمایتی 2 میلیون 250 هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. معاملات امروز در حالی آغاز می‌شود که همچنان فعالان بازار سهام چشم به اخبار سیاسی و نظامی خاورمیانه دارند و دامنه نوسان قیمتی به 3 درصد محدود است. این محدودیت که در روز‌های نزولی از ریزش هیجانی بازار جلوگیری می‌کرد و در خواست‌های فروش را در صف قرار می‌داد؛ در معاملات صعودی روز‌های اخیر از رشد بیشتر شاخص‌ها جلوگیری کرد و شاهد صف بستن فعالان بازار در سمت تقاضا بودیم. بورس تهران در معاملات روز گذشته نشان از بازگشت سرمایه حقیقی به سمت سهام و صندوق‌های سهامی داشت. در حال حاضر به نظر می‌رسد واکنش بورس تهران به اخبار سیاسی و بین‌المللی مثبت بوده و از سوی دیگر شاهد تأثیر مثبت میان مدت افزایش قیمت دلار بر ارزش اوراق سهام نیز هستیم. به نظر می‌رسد تا شروع روند اصلاح زمانی رشد این چند هفته، همچنان با ورود سرمایه حقیقی به موقعیت‌های سهامی روبرو باشیم.
با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح 7 تا 9 همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و خروج پول حقیقی از صندوق‌های با پشتوانه طلا محتمل است. صفوف خرید سهام اندکی افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال کاهش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح بالای 35 میلیون تومان قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای 29 میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمال شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن فرابورس کاهش یابد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/844482/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای هافبک چلسی: نزدیک بود از گرما غش کنم!

چشمی بدون قرارداد در تمرین استقلال!

خرید مهاجم خارجی برای پرسپولیس قطعی شد

فغانی: جام جهانی باشگاه‌ها یکی از آخرین تورنمنت‌های من است

درگذشت مادر شهید ملکوتی در آمل

خواص شگفت انگیز نخود و لوبیای سیاه

آغاز رقابت‌های کشتی آزاد جوانان قهرمانی آسیا با حضور نمایندگان مازندران

اعتراف مارسکا: پاری‌سن‌ژرمن بهترین تیم جهان است

دروازه‌بانی که فعلا بدون رقیب است!

از قهرمانی تا انحلال؛ سقوط بی صدا وحدت مهریز یا همان صدرشیمی

انتقاد سرمربی تیم والیبال جوانان ایران از برنامه ریزی ناعادلانه FIVB

هوای مازندران از فردا آفتابی و گرم

آزادی 137 زندانی غیر عمد با کمک ستاد دیه استان مازندران

هشدار هواشناسی درباره تشدید ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

حضور دو نسل از اعجوبه‌ها در یک قاب؛ مسی و یامال در اولین تیزر 2026

رتبه‌بندی نهایی مدعیان توپ طلای 2025 منتشر شد

پاسخ منفی طارمی به پیشنهاد الوصل امارات

لالوویچ نایب‌رئیس اتحادیه فدراسیون‌های تابستانی شد

مناسبت روز/ شنبه، 21 تیر ماه

فواید شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی بر سلامت جسم و روان

بیش از 29 هزار داوطلب مازندرانی در تب و تاب نوبت دوم آزمون سراسری

محبی: قطعاً علاقه‌مند بودم به استقلال برگردم

پاسخ ونگر به کلوپ: اصلا نظرت را قبول ندارم!

تقوی: پیاتزا دوست ندارد کسی در کارهای فنی تیم ملی دخالت کند

مذاکره سپاهان با تاکتیسین سرشناس استقلال!

سلطانی: کسب سهمیه جهانی سخت‌تر شده است

شهدای اخیر گلستان نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

گوشی هوشمند، ذهن سالمندان را فعال‌تر می‌کند

روایتی از محرم در هند

دیدار استاندار گیلان و سخنگوی وزارت خارجه با خانواده شهید دانشمند هسته‌ای

گامی مهم برای تجمیع مراکز آموزشی و تاسیس دانشگاه جامع استان

پایان داوری مرحله استانی چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان استان مازندران

برگزاری چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان مازندران با استقبال چشمگیر

آغاز ارزیابی چند برابر ظرفیت داوطلبان دختر دانشگاه فرهنگیان در مازندران

مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان مازندران در ایستگاه پایانی

حسین‌زاده: برابر پرسپولیس حرفی برای گفتن نداشتیم!

حسین‌زاده: هواداران انگیزه قهرمانی ما بودند

حسین‌زاده: اخراجم برابر ذوب‌آهن منصفانه نبود!

حسین‌زاده: تا فینال آسیا می‌رفتیم رکورد سردار را می‌زدم

تمرین ریکاوری تیم ملی فوتبال بانوان پس از برتری مقابل سنگاپور

عذرخواهی اشرف حکیمی از یکی از هواداران رئال مادرید که مورد اصابت شوت او قرار گرفته بود

امیرحسین حسین زاده: این فصل اگر 6 گل هم می خوردیم باید 7 تا می زدیم

واکنش امیرحسین حسین زاده به حذف تراکتور از لیگ قهرمانان آسیا

امیرحسین حسین زاده: دلیل عدم خوشحالیم مقابل استقلال این بود که روزهای خوبی در این تیم داشتم

امیرحسین حسین زاده: هواداران چادرملو بدون دلیل به بازیکنان تراکتور فحش می دادند

امیرحسین حسین زاده: قهرمانی با استقلال نسبت به قهرمانی با تراکتور شور و هیجانی نداشت

فیرمینو با باشگاه جدیدش به توافق کامل رسید

کیت افتخاری پورتو برای دیگو ژوتا، مهاجم اسبق خود که در سانحه رانندگی درگذشت

دلیل موفقیت بازیکنان و تیم تراکتور از دیدگاه امیرحسین حسین زاده

بازگشت ذوب آهن به چرخه تمرینات