استاندار مازندران:
نهادهای مدنی بازوی توانمند جامعه در ایجاد گفتمان اجتماعیاند
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران گفت: نهادهای مدنی، بازوی توانمند جامعه در پیگیری مطالبات مردمی، ارتقای آگاهی عمومی و ایجاد گفتمان اجتماعی هستند.
به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران؛ در مازندران نهادهای اجتماعی رشد کمی و کیفی داشتند؛ اما تا دستیابی به جایگاه واقعی و اثرگذار، نیازمندحمایت، تقویت ظرفیتها و فراهم نمودن فضای مشارکت اجتماعی هستند.
مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران در راستای نقش مهم زنان و نهادهای اجتماعی زنان در عرصههای مختلف با تاکید بر اینکه توانمندسازی زنان و نقش آفرینی آنان در مدیریت اجتماعی از مسائل مهم سیاستگذاری و راهبردی مدیریت در استان میباشد، اظهار داشت: زنان درمازندران همواره نقشی پویا، تلاشگر و اثرگذار داشتند.
مقام ارشد مازندران با بیان این نکته که باید به زنان و جایگاه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی زن ارزش نهاد، خاطرنشان کرد: زنان شمال در تمامی عرصهها حضور فعال داشته و نقش مهم در توسعه منطقه دارند.
استاندار در ادامه تاکید کرد: در تاریخ منطقه شمال به خصوص مازندران؛ سرشار از زنان کنشگری است که در سایه سکوت تاریخنگاری کمتر دیده شدند.
یونسی رستمی با بیان اینکه نهادهای مدنی و اجتماعی بازوی توانمند جامعه در پیگیری مطالبات مردمی، ارتقای آگاهی عمومی و ایجاد گفتمان اجتماعی هستند، بر تشکیل نهادهای اجتماعی به خصوص در حوزه زنان تاکید کرد.
مقام عالی دولت درمازندران با بیان اینکه نهادهای اجتماعی در شکلدهی هویت فردی و اجتماعی نقش اساسی دارند، گفت: این نهادها میتوانند راههای خلاقانه در مسائل مهم جامعه ارائه کنند.
یونسی افزود: این نهادها به خصوص نهادهای اجتماعی درحوزه زنان میتوانند نقش عمدهای در حل مسائل اجتماعی، زیست محیطی، بهبود شرایط اقتصادی کنترل و مدیریت انرژی، کاهش ضایعات، مخاطرات و مدیریت پسماند داشته باشند.
استاندار مازندران تشکیل و ایجاد یک انجمن برای زنان پژوهشگر تاریخ در مازندران را یک ضرورت اعلام کرد و ابراز داشت: این انجمن میتواند بستری برای مستندسازی نقش تاریخی زنان و ترویج مطالعات زنان و احیای روایتهای فراموش شده باشد.
یونسی گفت: گردهمایی و همایشها، بسترساز تغییرات مثبت و پایدار به خصوص در مسائل بومی و منطقهای میتوانند باشند. استاندار مازندران برگزاری مستمر همایشها را در تبادل اندیشه، همافزایی علمی ایجاد شبکه ارتباطی میان پژوهشگران و فعالان اجتماعی لازم و مهم مطرح کرد و اظهارداشت: سمینارها و همایشها به غنای فرهنگی، اجتماعی و علمی منطقه کمک میکند.
استاندار مازندران در راستای ایجاد نهادهای اجتماعی در حوزه زنان و حمایت از زنان گفت: استانداری میتواند در تسهیل مجوزهای لازم، پیوند دادن نهادها با دیگر دستگاهها و ایجاد فضای مناسب برای انجام فعالیتها نقش کلیدی ایفا نماید.
گفتنیست، نخستین همایش " زن در تاریخ محلی ایران پهنه شمال" طی دو روز در اردیبهشت 1404 در ساری برگزار شد. این همایش با همکاری نهادهایی از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، باشگاه اندیشه، انجمن ملی زنان کارآفرین، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نشر تاریخ ایران، انجمن مطالعات زنان، برگزار شد.
-
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵:۲۵
-
۸ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/898583/