پیام مازند

آخرين مطالب

تیم ملی والیبال نشسته مردان به آمریکا اعزام نمی‌شود گفتگو

تیم ملی والیبال نشسته مردان به آمریکا اعزام نمی‌شود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا /رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان گفت: شرایط برای اعزام تیم ملی والیبال نشسته مردان به آمریکا مناسب نیست و شورای برون مرزی با اعزام های غیرضروری موافقت نمی‌کند.
جلیل کوهپایه زاده درباره علت عدم اعزام تیم ملی والیبال نشسته مردان به آمریکا در شهریورماه، اظهار کرد: از آن جا که تضمینی برای گرفتن ویزای آمریکا وجود ندارد، فعلا شرایط برای اعزام مناسب نیست، ضمن این‌ که شورای برون مرزی با اعزام های غیرضروری موافقت نمی‌کند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در جهانی آمریکا سهمیه پارالمپیک لس آنجلس توزیع می‌شد یا خیر؟ گفت: مسابقات والیبال نشسته جهانی آمریکا سهمیه ورودی برای پارالمپیک لس آنجلس ندارد و هدف گذاری اصلی ما رقابت های جام جهانی سال آینده است که ورودی پارالمپیک لس آنجلس است.
رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان درباره علت اعزام نشدن تیم ملی والیبال نشسته به تورنمنت بیت المللی هلند در تیرماه، خاطرنشان کرد: برای اعزام تیم به این رقابت ها اقدامات کامل را انجام دادیم اما متاسفانه ویزا صادر نشد.
او تاکید کرد: قرار بود تیم ملی والیبال نشسته زنان و مردان چند بازی تدارکاتی با تیم های قزاقستان و روسیه در اواخر تیر به میزبانی کشورمان برگزار کنند که به خاطر شرایط فعلی کشور این دو تیم از حضور در ایران امتناع کردند.
کوهپایه زاده همچنین از برگزاری بازی تدارکاتی چند جانبه با تیم ترکیه در رشته بسکتبال با ویلچر 5 نفره زنان و مردان در شهریورماه خبر داد.
بازار
وی درباره زمان برگزاری اردوی تیم ملی والیبال نشسته مردان و جوانان اظهار کرد: اردوی تیم ملی والیبال نشسته جوانان که در بازی های پاراآسیایی ناگویا ژاپن حضور خواهند داشت اواخر تیرماه و اردوی تیم ملی والیبال نشسته مردان که تیم اصلی ما برای پارالمپیک لس آنجلس است مردادماه برگزار می شود.
کوهپایه زاده درباره وضعیت اردوهای سایر رشته های ورزشی جانبازان و توانیابان، اظهار کرد: اردوهای سایر رشته‌ها از جمله شنا، بوچیا، تیراندازی با کمان، دوومیدانی، تیراندازی و تنیس روی میز به صورت غیرمتمرکز در حال برگزاری است.
او همچنین از اعزام تیم ملی تیراندازی با کمان به جام جهانی کره جنوبی در شهریورماه خبر داد.
رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان در پایان گفت: با توجه به جنگ 12 روزه ای که در کشور داشتیم و تعداد زیادی از هم وطنان به درجه جانبازی نائل شدند طی جلسه وبیناری که با روسای هیات های استانی داشتیم درخواست کردم که با مراجعه به استانداری آمار دقیقی از جانبازان هر استان دریافت و آن ها را به ورزش رایگان دعوت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/907453/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استفان کری: نمی‌دانم تا چه زمانی در NBA بازی خواهم کرد

تیراندازان ناشنوا به سومین اردوی آماده‌سازی فراخوانده شدند

جایگاه ایران در جدول مدالی ادوار گذشته بازی‌های کشورهای اسلامی

تیم والیبال زیر 16 سال ایران راهی تایلند شد

انحراف محور مریخ؛ کلید حل معمای ناپدید شدن آب

اعمال محدودیت های ترافیکی تا فردا در جاده های شمال

نشانه‌های پیری زودرس

مقصد احتمالی اوبامیانگ؛ باشگاه سابق جرارد

توافق آرسنال با وینگر چلسی

دشمن استقلال بلای جان پرسپولیس شد

نفجم: امیدوارم با قهرمانی آسیا دل خانواده‌های شهدا و مردم را شاد کنیم

تخریب 30 فقره ساخت وساز غیرمجاز در نوشهر

علائم، درمان و باورهای غلط درباره سنگ کلیه

ابراز حمایت و همبستگی رئیس کمیته بین‌المللی المپیک با مردم ایران

جان تری: همه از تماشای فوتبال مدرن خسته شده‌اند

ردبول برای فسخ قرارداد سرجیو پرس، 18 میلیون یورو پرداخت کرد

پهلوگیری 10 کشتی نهاده‌های دامی در بندر امیرآباد

لباس پرسپولیس بر تن کاظمیان نشست

اولین اظهارات کاپیتان میلان پس از حضور در الهلال

بازگشت قهرمان جهان به بوکا

داوری: تیم ملی بسکتبال 6 دیدار تدارکاتی برگزار خواهد کرد

امیررضا معصومی شایعات را پررنگ کرد

برپایی روضه های خانگی عزاداران بابلی

طارمی جواب اعراب حاشیه خلیج فارس را داد

پاسخ رئیس IOC به خسروی وفا: آماده هر گونه مساعدت هستیم

ورزش‌های باشگاهی نمی‌تواند جبران کم تحرکی ما باشد

تشکیل کارگروه و ارائه طرح جامع و علمی با حضور صاحب‌نظران

حل مشکل ترافیکی ورودی قائمشهر با تکمیل تقاطع الغدیر

حل مشکل قطعی برق و تنفس در پرداخت بیمه تامین اجتماعی

مطهری پیشنهاد مس را رد کرد

انتقال عجیب بازیکن ایرانی به تیم افغانستانی!

امید ابراهیمی: سن فقط یک عدد است!

تیم ملی والیبال نشسته مردان به آمریکا اعزام نمی‌شود

معرفی ترکیب تیم‌های ملی کاراته پایه در رقابت‌های قهرمانی آسیا

بهترین ورزش پیاده روی ساده است

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

نوستالژی، گل زیبای کریم باقری به فجر

نوستالژی، سوپرگل مجتبی جباری به ابومسلم

قرارداد ستاره جدید منچسترسیتی؛ کلاس آموزشی برای مدیران فوتبال ایران

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

حسینی و تمرین در دورترین نقطه از کمپ استقلال!

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناگهان امیدوار شد

واکنش جواد خیابانی به برد قاطعانه پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید

هافبک اسبق پرسپولیس سرمربی جوانان نساجی شد

قرارداد مهدی شیری تمدید شده است

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

آریا برزگر به دنبال حضور دوباره در فوتبال اروپا

پاسخ هادی چوپان به شایعه مهاجرتش