دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۴
علمی

نقش رنگ میوه و سبزی در کاهش سرطان

نقش رنگ میوه و سبزی در کاهش سرطان
پیام مازند - خراسان / محققان کره‌ای در مطالعه‌ای که در نشریه Nutrition Research منتشر شد، بررسی کردند که آیا رنگ میوه‌ها و سبزیجات نقش متفاوتی در کاهش خطر سرطان دستگاه گوارش ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - خراسان / محققان کره‌ای در مطالعه‌ای که در نشریه Nutrition Research منتشر شد، بررسی کردند که آیا رنگ میوه‌ها و سبزیجات نقش متفاوتی در کاهش خطر سرطان دستگاه گوارش دارد یا خیر. شرکت‌کنندگان این مطالعه بین سال‌های 2007 تا 2021 تحت بررسی قرار گرفتند و در طول 8 سال، 214 مورد سرطان دستگاه گوارش تشخیص داده شد.
بازار
میوه‌ها و سبزیجات سفید با بیشترین تأثیر
این تحقیق نشان داد که میوه‌ها و سبزیجاتی که رنگ گوشت آن‌ها سفید است، مانند سیب، گلابی، پیاز، سیر و قارچ، خطر سرطان دستگاه گوارش را تا 36 درصد کاهش می‌دهند. ترکیبات مغذی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این خوراکی‌ها از سلول‌های دستگاه گوارش در برابر آسیب محافظت می‌کنند.
تحقیقات قبلی نشان داده‌اند که ترکیبات موجود در سیر و پیاز نقش پیشگیری‌کننده در برابر سرطان دارند. جالب است بدانید که حتی بعد از پوست کندن، گوشت سفید میوه‌ها و سبزیجات حاوی ویتامین‌های مهمی است. مصرف روزانه حداقل 188 گرم از این مواد غذایی می‌تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند.


نظرات شما