يکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴
اجتماعی

آغاز بارش‌های پراکنده در مازندران از سه‌شنبه

آغاز بارش‌های پراکنده در مازندران از سه‌شنبه
پیام مازند - کارشناس هواشناسی از آغاز بارش‌های پراکنده در مازندران خبر داد و گفت: این سامانه بارشی از سه‌شنبه فعال می‌شود و تا پیش از ظهر چهارشنبه ادامه دارد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - کارشناس هواشناسی از آغاز بارش‌های پراکنده در مازندران خبر داد و گفت: این سامانه بارشی از سه‌شنبه فعال می‌شود و تا پیش از ظهر چهارشنبه ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ کارشناس هواشناسی از آغاز فعالیت سامانه بارشی در استان خبر داد و گفت: از سه‌شنبه بعدازظهر بارش‌ها از ارتفاعات غربی آغاز می‌شود و تا پیش از ظهر چهارشنبه ادامه دارد.
تاکامی با بیان اینکه امروز جریانات شمالی بر استان حاکم شده است، افزود: در مناطق ساحلی و جلگه‌ای آسمان ابری و مه‌آلود بود، اما در ارتفاعات، آسمان عمدتاً آفتابی گزارش شد. برای فردا نیز علاوه بر تداوم این شرایط، احتمال بارش‌های خفیف و پراکنده در استان وجود دارد.
وی ادامه داد: روز سه‌شنبه در ساعات بعدازظهر، بارش‌ها از ارتفاعات غربی آغاز و به‌تدریج در مناطق غربی استان تشدید می‌شود و شب هنگام به مناطق مرکزی و شرقی نیز گسترش می‌یابد. شدت بارش‌ها در نیمه غربی، به‌ویژه ارتفاعات غربی، بیشتر پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس هواشناسی مازندران با اشاره به بارش برف در ارتفاعات گفت: در مناطق بالای ۱۲۰۰ متر انتظار بارش برف داریم.
تاکامی تصریح کرد: این سامانه بارشی تا پیش از ظهر چهارشنبه در استان فعال است و از بعدازظهر همان روز به‌طور کامل از استان خارج می‌شود و جو استان به حالت پایدار بازمی‌گردد. برای روز پنجشنبه نیز آسمان استان پایدار همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.
وی درباره وضعیت دریا نیز افزود: دریا تا بعدازظهر فردا دارای موج کوتاه و برای فعالیت‌های دریایی مناسب است، اما از بعدازظهر فردا به‌تدریج مواج می‌شود و شرایط برای فعالیت‌های دریایی مناسب نخواهد بود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما