جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴
اجتماعی

دانشگاه شمال آمل مجازی شد

دانشگاه شمال آمل مجازی شد
پیام مازند - رییس دانشگاه شمال آمل از مجازی شدن کلاس‌های نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴ این دانشگاه تا پایان اسفند ماه خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رییس دانشگاه شمال آمل از مجازی شدن کلاس‌های نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴ این دانشگاه تا پایان اسفند ماه خبر داد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ ح سین رنجبر گفت: این تصمیم پیرو ابلاغیه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در چارچوب تأکید مراجع ذی‌صلاح بالادستی و با توجه به شرایط جاری و نیز درخواست‌های مطرح‌شده از سوی برخی دانشجویان، خانواده‌های محترم و روسای محترم دانشکده‌ها از سوی دانشگاه شمال نیز گرفته شده است.
وی افزود: همه کلاس‌های درسی در تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه شمال تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۴ به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.
رییس دانشگاه شمال اضافه کرد، با توجه به هم‌زمانی آغاز نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴ با ماه مبارک رمضان و در راستای تسهیل در فرآیند آموزشی، مقرر شد تا همه کلیه کلاس‌های درسی در تمامی مقاطع تحصیلی تا پایان سال ۱۴۰۴ به صورت غیرحضوری (مجازی) و از طریق سامانه‌های آموزش الکترونیکی دانشگاه برگزار شود.
رنجبر تصریح کرد: جلسات دفاع از پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها (برای مواردی که مراحل اداری آنها تا پیش از ۲۵ اسفند تکمیل شده باشد) به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.
رییس دانشگاه شمال با اشاره به اینکه تغییر در شیوه برگزاری کلاس‌ها ممکن است برای برخی از دانشجویان با دشواری‌هایی همراه باشد، در عین حال از همراهی و صبوری دانشجویان در شرایط پیش آمده عذرخواهی کرد.
درحال حاضر بیش از شش هزار دانشجو در ۷۱ رشته- گرایش، در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری در دانشگاه شمال آمل مشغول به تحصیل هستند.
بیش از ۵۰ عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت، حدود ۴۰۰ استاد و مدرس در گروه‌های آموزشی متنوع، بیش از ۸۴ نفر کارمند، در سه دانشکده (فنی و مهندسی؛ علوم انسانی و اجتماعی؛ علوم ورزشی) نیز دردانشگاه شمال آمل مشغول به فعالیت می‌باشند.


نظرات شما