جمعه ۲۰ شهريور ۱۴۰۵
ورزشی

فخریان: می‌خواستیم شمس‌آذر را ببریم و بردیم

فخریان: می‌خواستیم شمس‌آذر را ببریم و بردیم
پیام مازند - ورزش ۳/مهاجم گل گهر سیرجان می‌گوید همه بازیکنان این تیم برای بردن شمس آذر در قزوین عزمشان را جزم کرده بودند. در هفتمین هفته لیگ برتر، گل گهر سیرجان با حساب ۳ بر ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /مهاجم گل گهر سیرجان می‌گوید همه بازیکنان این تیم برای بردن شمس آذر در قزوین عزمشان را جزم کرده بودند.
در هفتمین هفته لیگ برتر، گل گهر سیرجان با حساب 3 بر 2 از سد شمس آذر گذشت. یک بازی سخت خارج از خانه که به سه هفته ناکامی شاگردان رحمتی پایان داد و جایگاه آنها را در جدول رده بندی نیز بهبود بخشید.
مجتبی فخریان بازیکن گل گهر بعد از این مسابقه گفت: «خدا را شکر می‌کنیم که توانستیم سه امتیاز بازی را بگیریم. این سه امتیاز خیلی برایمان مهم بود و خسته نباشید به بچه‌های تیم می‌گویم آنها عالی بودند.»
او درباره تمرین کردنش بعد از آنکه همه زمین را ترک کرده بودند پاسخ داد: «آخر بازی چون بدن‌هایمان عقب نیفتد باید تمرین کنیم»
بازیکن سابق شمس آذر در واکنش به تقابل این تیم گفت: «من در شمش آذر خاطرات خوبی داشتم. هواداران هم دستشان درد نکند به من لطف داشتند و حمایت کردند‌.»
فخریان درباره برد گل گهر نیز گفت: «بچه‌ها عزم خود را جزم کرده بودند که سه امتیاز این بازی را بگیریم و خدا را شکر گرفتیم.»


نظرات شما