پیام مازند - تسنیم /هفته چهارم رقابتهای فوتبال لیگ برتر با پیروزی خارج از خانه آرسنال پیگیری شد.
توپچیهای شهر لندن از ساعت 22:30 شنبه در خانه ساندرلند به میدان رفت و موفق شدند میزبان خود را 2 بر صفر شکست بدهند.
در این بازی برونو گیمارش در دقیقه 58 و بوکایو ساکا در دقیقه 8+90 از روی نقطه پنالتی برای آرسنال موفق به گلزنی شدند.
این نتیجه در حالی رقم خورد که «انزو لی فی» بازیکن ساندرلند یک ضربه پنالتی را در دقیقه 56، یعنی دو دقیقه قبل از گل آرسنال از دست داد. ضمن اینکه رینیلدو مانداوا مدافع چپ تیم ساندرلند در دقیقه 6+90 با دریافت کارت زرد دوم از زمین اخراج شد.
آرسنال با این برد 12 امتیازی شد و به صدر جدول ردهبندی صعود کرد. ساندرلند نیز 4 امتیازی باقی ماند و از رده چهاردهم تکان نخورد.
هفته چهارم لیگ برتر امروز (یکشنبه) با دو بازی دیگر پیگیری میشود که در مهمترین بازی این هفته، منچستریونایتد از ساعت 19 پذیرای منچسترسیتی است و کاونتری نیز به مصاف برایتون خواهد رفت.
در جدول ردهبندی پس از آرسنال 12 امتیازی، تیم منچسترسیتی با 9 امتیاز در رده دوم ایستاده و هال سیتی با 8 امتیاز رتبه سوم را در اختیار دارد.